Комедійний музичний фільм “Трубач” став доступним на українській платформі Takflix. Місце, час та дату сеансу кожен обирає сам, адже переглянути кіно можна у будь-який зручний момент.

“Трубач” — музичне кіно, зняте в Україні командою УКРКІНО. Окрім захоплюючого сюжету та крутого музичного супроводу, творці фільму нагадують про силу кохання, взаємодопомоги та справжньої дружби.
Фільм про Миколу Шевченка, який грає в дитячому оркестрі. Після того, як на хлопця звертає увагу відомий музикант Юджин Гайсин, життя Миколи кардинально змінюється — його захоплює світ дитячих оркестрів зі своєю конкуренцією, інтригами, коханням та боротьбою добра і зла.
“Ми дуже раді тому, що інтерес до українского кіно відроджується, а такі платформи як Takflix надають можливість дивитися його кіно легально. Із великою вдячністю до творців фільму та всіх причетних, а також до Українського Культурного Фонду за інституційну підтримку, щиро запрошуємо всіх до перегляду” – Ольга
Журженко, продюсер фільму.
Стрічку можна переглянути на платформі Takflix. Це — сучасний онлайн-кінотеатр, де можна переглянути українські фільми різних жанрів
Подивитись будь-який фільм, включно і з “Трубачем” коштує 75 грн. Це — можливість легально переглянути фільм за символічну суму, яка втім, підтримує творців українського кіно і стимулює його розвиток.
Посилання на перегляд стрічки “Трубач”: https://takflix.com/uk/films/trubach
Більше про українське кіно та ролі кінокомпанії УКРКІНО у його становленні
на сторінках в соціальних мережах:
– Facebook https://www.facebook.com/ukrkinopro
– Instagram https://www.instagram.com/ukrkino/