Цьогоріч один із наймасштабніших фестивалів України відбуватиметься уже вдесяте. «Західфест 2018» — це Bullet for My Valentine, Sepultura, Guano Apes, екс-соліст гурту Three Days Grace, Therion — три дні на трьох сценах, гурти з України, Європи та Америки, ще більше території.

Захід — один із найстаріших фестивалів незалежної України, він проводиться на Львівщині з 2009 року. Zaxidfest — це класичний опен-ейр, який став доброю траидицією для багатьох фестивальників: вибратися з задушливого шумного міста з наметами у ліс, відпочити біля ставків й перейнятися активностями на свіжому повітрі.

У лайн-апі 2018 року — симбіоз стилів та музичних напрямків: класика від симфометалу, нюметалу до хеві-металу і року, разом із новими музичними віяннями реп та хіп-хоп музики та представниками популярної культури.

Цьогоріч на сценах фестивалю звучатимуть:
Bullet for my Valentine, Sepultura, Therion
Adam Gontier, We Butter The Bread With Butter
Noize MC, Ляпис-98
Pianoбой, O.Torvald
Пошлая Молли, Tommy Cash
Карна, Тартак, АННА
Один в Каное, 5 Vymir
Detach, Confessions of a Traitor
Беz Обмежень, Latexfauna
Рэспубліка Паліна, Курган і Агрегат
Брем Стокер, Роллікс
1914, Velikhan
Postman та багато інших
На Zaxidfest їдуть у пошуках за духом фестивального братства і відчуттям свободи, зазначають його організатори. Ночувати можна як в облаштованому кемпінгу, так і у Львові — звідти буде платний трансфер на фестиваль.

Джерело https://nachasi.com/2018/08/03/zaxidfest-2018/

Фото з сайту МедиаНяня