У першу чергу актор завітав на площу Ринок, де зустрівся з міським головою Андрієм Садовим.

Том Круз прилетів до львівського аеропорту близько 13:45. Актор завітав на площу Ринок, де зустрівся з мером міста Андрієм Садовим. Зірка під’їхав до міської ради у кортежі із п’яти авто. Андрій Садовий опублікував у своєму фейсбуці світлину з жартівливим підписом.

Мовляв, Том Круз “Львівське метро не знайшов, тому прийшов до нас на балкон”.

Міський голова Львова Андрій Садовий з дружиною зустріли актора на площі Ринок. Мер подарував Томові Крузу пам’ятну монету Короля Данила Галицького і книгу про історію.

Том Круз залишив запис у Книзі почесних гостей міста Львова: “Дякую, що прийняли нас у вашому прекрасному місті. Чарівне місто, чарівні люди, чарівна країна!”
“Україна сьогодні потребує доброї промоції. Сьогодні Том Круз побачив Львів, побачить також інші локації в місті. А опісля – хоче пізнати наші Карпати”, – зазначив Андрій Садовий.

Також Львівська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці опублікувала перші відео і фото з Томом Крузом у Львові.

Що відомо про візит Тома Круза в Україні?

Про прибуття голлівудського актора Тому Круза в Україну стало відомо ввечері 30 вересня. Тоді ж очевидці почали публікувати перші фото Тома Круза у столичному метро. Поруч з актором помітили і найближчого радника Президента України Володимира Зеленського – Андрія Єрмака. Охорона не дозволяла впритул підходити до актора, але прихильникам все ж вдалось зробити кілька світлин на фоні актора. “Так, Том Круз в Києві. Де? Звичайно в метро! Це все, що вам потрібно знати в цей вечір”, – про це навіть сповістили в Київському метрополітені.

Наступного дня 1 жовтня стало відомо, що Том Круз зустрівся з Президентом України Володимиром Зеленським. Тоді ж і фанати дізнались, що американець прибув в Україну на запрошення президента, а також щоб розглянути деякі локації для зйомок одного зі своїх нових кінопроектів. Це стало ще одним приводом, аби відвідати Україну.

Після офіційної зустрічі в Офісі Президента Том Круз з режисерською групою відправився на прогулянку Києвом. Разом з мером Києва Віталієм Кличком Том Круз сходив на Подільсько-Воскресенський міст, в парк “Муромець”, а також на пішохідно-велосипедний міст. Також брат мера Володимир влаштував Тому Крузу оглядову екскурсію над Києвом на вертольоті.

Після столиці Том Круз вирушив до Одеси, де пообідав та поспілкувавсі із прихильниками. Одне з перших фото опублікувала на своїй сторінці в Фейсбуці директор БФ “Холідейз” Олена Орлова.

Джерело:
https://24tv.ua/lifestyle/shoubiz_tag1129/

https://24tv.ua/ukrayina_tag1119/