З 13 червня по 8 вересня львівські родини можуть прийняти у себе іноземного волонтера.

Host Family – це програма молодіжної організації AIESEC, що надає можливість людині (або сім’ї) стати приймаючою сім’єю для іноземного студента, який протягом шести тижнів братиме участь у соціальному проекті в Україні.

Взавши участь у програмі ‘Приймаюча сім’я’ будуть мати можливість практикувати розмовну англійську, відкрити для себе нову культуру вдома показати справжню Україну для іноземного студента.

Іноземні волонтери – учасники міжнародних волонтерських стажувань Global Volunteer. Вони приїздять в Україну на шість тижнів для участі у соціальних проектах. Ці люди активні, небайдужі, люблять саморозвиток і подорожі та вірять, що зможуть зробити світ кращим.

Цього року для участі у літніх проектах до Львова завітають близько 200 волонтерів з різних куточків світу. (Єгипет, Індія, Туніс, Туреччина, Литва, Чехія, Італія, Марокко, Китай, Бахрейн, Азербайджан та інші.)

Щоб стати «приймаючою родиною» і прийняти у себе іноземного студента, необхідно мати базовий рівень англійської та вільне спальне місце заповнити реєстраційну форму, пройти співбесіду та підписати договір. Участь у програмі — безкоштовна.

AIESEC – це міжнародна молодіжна організація, що прагне досягнути миру та розвитку людського потенціалу. Ми пропонуємо молоді розвиток лідерських якостей через практичний міжнародний досвід у вигляді волонтерських та професійних стажувань.

Контактна особа:
Мар’яна Николишин
+380964690961
maryanka.nykolyshyn@aiesec.net