`Global Village` – це подія від міжнародної молодіжної організації AIESEC, яка відбувається щорічно більше ніж у 125 країнах світу.

AIESEC – найбільша в світі міжнародна неполітична, неприбуткова молодіжна організація, що надає можливість молоді віднайти, та розвинути свій потенціал для здійснення позитивного впливу на суспільство.

AIESEC співпрацює з більш ніж 8000 організаціями та компаніями у 128 країнах світу, такими як, ING , DHL, Electrolux, InBev, ADB, HP, Microsoft, TCS та UBS.

Фестиваль об’єднує студентів з різних куточків світу, для того, щоб українці мали можливість відкрити для себе інші культури, та стати ближчими до світу.

Цього року `Global Village` об’єднає представників 14 країн, серед яких Індонезія, Китай, Єгипет, Бахрейн, Італія, Саудівська Аравія, Албанія, Індія, Бразилія, Тайлайнд та інші.

На події відвідувачі матимуть змогу спробувати страви традиційної кухні різних країн, поспілкуватися з їх представниками, відвідати воркшопи від кожної з представлених країн та навчитися національним танцям.

Також на події будуть відбуватися розіграші безкоштовних 6 тижневих стажувань за кордоном для студентів та абонементів на мовну школу `Language School` від AIESEC.

Локація: торговий центр King Cross Leopolis

Дата та час: 26 січня о 15:00