Кожного року до Львова приїжджає близько 200 іноземних студентів, аби взяти участь у соціальних проектах від AIESEC. Це заходи у дитячих таборах або в сиротинцях, чи мовні школи для студентів. Програма “Приймаюча сім’я” – не тільки чудовий спосіб дізнатися про іншу країну, попрактикувати англійську чи, навіть, вивчити іншу мову, але й можливість показати справжню українську культуру і гостинність!
Ідея програми — створення унікального комунікаційного середовища з ідеальними умовами для підвищення рівня володіння англійською мовою (або будь-якою іншою), пізнання інших культур та розвинення важливих особистих та ділових якостей. Відтепер можна отримати міжнародний досвід, не тільки поїхавши за кордон за допомогою міжнародної програми обміну, але й взявши до себе додому волонтера.
Кожного учасника чекають декілька тижнів, проведених із людиною іншої культури, з іншим світобаченням та бажанням відкривати нове. А також вихід із зони комфорту і, без сумніву, весело проведений час.
Участь у міжнародній програмі AIESEC «Приймаюча сім’я» дає тобі шанс:
– познайомитись з волонтерами із різних країн світу та знайти нових друзів;
– дізнатись про культуру та традиції інших країн без відриву від роботи/навчання/повсякденного життя;
– стати гідом для учасника міжнародної програми обміну AIESEC та розповісти про культуру та традиції України;
– брати участь у соціальних проектах AIESEC в Україні разом з волонтерами;
спілкуватись англійською (або іншої мовою) 24 години на добу (а хтось платить по 100-120 грн за 45 хвилин спілкування з носіям мови).
Форма реєстрації для бажаючих прийняти у себе волонтера з іншої країни: http://bit.ly/2ukloVW
Якщо виникли питання, звертайтеся:
Яна, віце-президент по зовнішніх зв’язках
0937006794, yana.rudenko@aiesec.net