Найвпливовіший поп-гурт серед дітей та підлітків — Open Kids продовжують свій великий тур «Покоління танці». Сьомим містом гастролей стане Львів, де 20 травня у клубі Малевич відбудеться сольний концерт гурту.

Попередній концерт туру Open Kids в Одесі увінчався стрімким sold-out’ом і переповненим залом. На концерті у Львові глядачів чекає не тільки запальний концерт, яскраве шоу і шквал емоцій, а й численні сюрпризи. Наприклад, дівчатка розіграють прямо на сцені квитки на своє завершальне шоу туру, яке відбудеться в рамках фестивалю BASHKA KIDS AWARDS 9-го червня в Києві.

Open Kids сміливо можна назвати головними підлітковими кумирами сучасності, їх кліпи збирають мільйони переглядів за лічені дні, а акаунти в instagram просто вибухають від лайків. Кожна дитина мріє опинитися на їхньому місці, але найголовніше, зараз у кожного є шанс стати таким же популярним — для цього варто було лише подати заявку на BASHKA KIDS AWARDS. Що й зробили сотні юних талантів і наразі із нетерпінням очікують результатів, які буде оголошено вже 9 червня.

BASHKA KIDS AWARDS — перша дитяча премія в сфері шоу-бізнесу, участь в якій візьмуть популярні підлітки України. Унікальна можливість для талановитих дітей, які перебувають на абсолютно різних етапах творчого руху, заявити про себе, виступити на великій сцені, розповісти про свої успіхи одноліткам. Цього року юні таланти номіновані у восьми категоріях премії: співак, танцюрист, блогер, модель, художник, fashion модель, актор дубляжу і внесок в дитячий шоу-бізнес. З деталями можна ознайомитися на сайті проекту bashka.com.ua

А тим часом Open Kids чекають всіх на своєму концерті у Львові та обіцяють подарувати справжнє запальне шоу та виконати свої хіти!